: : Latest Story by Putera Hyriel : :




Instagram

Bersama Cikgu Husna Mentalaah Ilmu




Instagram

Gugaan tuhan pd aku....

knape lepas satu,,, satu org yang ak sayang tinggal kn ak??? terime kasih tuhan kerane sentiase menguji ak,,,seandai nyer umat yang sering kau uji adalah umat yang kau sayang.... ya tuhan tempatkn lah org yang ak sayang dikalangan orang yang soleh dan solehah,,, abah,,abg janji suatu hari nanti abg akn membangge kan name baik keluarge kite,, abg gak janji akn jge family kite..abh pergilah dengan tenang,,, kalau abh senang,,,lawat2 lah kami di sini...abg xkn luper kn abh di setiap doa abg.... abg harap abh tenang2 lah di sana,,,x perlu risau kan kami disini... kami sebagai anak abh akn sentiase ingat kan abh yang sering berpenat lelah mmbesar kn kami dari kami kecil lagi..... terime kasih dari abg krne abh telah didik abg dengan betol... hantar abg sekolah agame sampai darjah khas,, sekolah smpai ting6... abg xkn sie2 kn usaha yang abh dah curah kn pd abg... yang penting abh tenang lah disana,,, suatu hari nanti kite akn berjumpe semule di suatu tempat yang di khas kan... pasti kami akn merindui kerenah dan telatah abh,,, abh,,, abang sayang sgt kat abh... tiade abh yang sebaik abh yang sanggup berkorban utk anak2 walaupon dalam keadaan yang susah,,, abah lah abah yang terbaik dalam dunie... moge abah dapat habuan yang baik di akhirat,,abg sentiase doa kan abh agar abah senang di dunia baru abh,,,..kami pasti rindu kat ABAH...
Read More

dah nk blek laaaa....

4 hari bkn nyer lme pon,,, kjap jerk ak rse,,,tp time ak bru blik dr kem nie,,ak rse cm nk blik kem smuke,,,tp bile time dah smpai yang ak kne blikkem,,,ak rse cm xnk blik,,dh larh "owg tu" cm dah luper ak..sedih ak...ak pikir len,,len yang jdik,,yer la,,ak nie bgai melukut di tepi gantang jerk...(alamak sejak bile ak pandai mengayat nie) hahahaha,, lantak lah,,wat pe ak pk...wat serabot kpale ak jerk..idop ak pnjang ak...cite2 ak pon jaoh ak... keep it up!!!!!! hidop ank melayu...wargghhhh!!! asl len mcm jerk semangat ak nie,,he3... k lah,,t ak blik PLKN t ak update yang baru k...daaaaaaaaaaa assalammualaikum....
Read More

You can replace this text by going to "Layout" and then "Page Elements" section. Edit " About "

© 2011 Warkah Dari Putera Hyriel, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena