: : Latest Story by Putera Hyriel : :




Instagram

Bersama Cikgu Husna Mentalaah Ilmu




Instagram

Sakit ~sgt~

_>> Assalamualaikum <<_
_>>hye hari ni hyriel nak cerite sikit kat korang yang hari ni hari ponteg sekolah,hehehe 
bagus ke ponteng ni,,, tak bagus ey,,jgn ikot taw care hyriel... bukan ape.. hyriel rase hyriel dah serabut sgt hari nie,, that why hyriel xnk pegi sekolah,,,, nanti lau pegi gak sekolah,, same jup... x dapt pe pon,,, otak dah padat sgt kot.... tapi hyriel tak g sekolah,,hyriel dah bantu twns hyriel selesai kan masalah die dgn exs boss dyer,,,, biase la,,dulu dah kije dgn cine,, mm2 die dah ajokan,, ble nk berenti,, dyer galat nk leps kan,, that why mcm2 masalah yang die timbul kan,,,, tu la satu keburukn kije bermjikankan org cine.. hmm xper.... rase nyer setiap masalah mesti ada jalan penyelesaian kan? he3,,, hope korang si blogger jgn ikot care hyriel yang suke poteng sekolah yer,,,, klau ader sebab yang munahsabah,,,xper,, dpt dimaafkn,hehe ok lah,, hyriel dah nk start bedebat dgn exs boss twi hyriel nie,,,, caw~ salam<<_

Tinggalkan Komen dan Like : : You are de Best !!

2 Sang Pencerita:

Rieya Ramlee Tor said...

dtg blog kamu...

"eh..background kite sma la u..hihi"

http://behindthescene1702.blogspot.com

putEra HyriEl said...

alamak.. cmne leh same nie..huhu

You can replace this text by going to "Layout" and then "Page Elements" section. Edit " About "

© 2011 Warkah Dari Putera Hyriel, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena