: : Latest Story by Putera Hyriel : :




Instagram

Bersama Cikgu Husna Mentalaah Ilmu




Instagram

Malam jumaat



_>>Assalamualaikum<<_
_>>hye,,, la ni hyriel nak cerite kan rutin hyriel time malam jumaat,,, kalau budak2 zaman sekarang nie, bile dengor jup malam jumaat otk diorang dah set,, mesti banyak hantu,,hmm ape lah,,kalau tempat meke banyak hantu bukan kira malam jumaat,, setiap malam pon bnayak hantu dah,, tp skrang nie,, hantu plak yang jarang keluar,, cz remaje sekarang ni,, perangai dah lebih kurang cm hantu dah,, tp x semue larh,,,, malam jumaat nie bagus sebenar nyer,,, kalau hyriel punye family,, tiap2 malam jumaat,,, kitorang akan wat bace yassin untuk arwah ayah hyriel.. every week larh,,, tahlil keluarge je kot,,, tp mmg betl ke kalau malam jumaat benda abnormal ni akan keluar? tiade bukti yang sahih pon yang mengate kan somthing abnomal akan keluar pada waktu mlm,,, zaman sekarang ni,,, baik movie ke drama ker,,, dorang dah racun bnyak otak yang mengate kan something abnormal akan keluar time malam jumaat,, sehingge kan budak2 takot nak keluar malam,,, ish3,,, kan bagus malam jumaat tuwh bace2 yassin o berzikir,, hmm ok lah... cukop kot smpai sini,,,<<_

Tinggalkan Komen dan Like : : You are de Best !!

0 Sang Pencerita:

You can replace this text by going to "Layout" and then "Page Elements" section. Edit " About "

© 2011 Warkah Dari Putera Hyriel, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena