: : Latest Story by Putera Hyriel : :




Instagram

Bersama Cikgu Husna Mentalaah Ilmu




Instagram

Untung lEr~

_>>Assalamualaikum,,, hye,, hari ni hyriel rse beruntung sgt,,cz hari ni hyriel kena puji with my sibling,,hahaha kalau tidak diorang yang puji,,sape lagi lah yang nak puji hyriel ni kan? nak tahu ape yang diorang pujikan sangat tuwh.. dowang kate nasi goreng yang hyriel buat sedap...hehehe power gak hyriel mask kan.. korang semua nak rase ker? jempot lah dtg rumah,,nanti hyriel masakkn yer,,,, nk taw mcm ne hyriel bleh masak nasi goreng sampai ader yang terbawak dlm mimpi? hehehe (ader ker?) hampir tiap2 malam hyriel akan masak nasi goreng untuk hyriel sendiri makan,, kadang2 hyriel akan bagi adik hyriel makan sekali,,hehe that why hyriel dh naik mahir masak nasi goreng nie,hehehee lepas nie abg hyriel suruh hyriel cube masak nasi goreng udang pulak,,, heee gementar,,takot2 x sedap pulak.... okey lah hyriel nk upgrade block hyriel jap k,,, daaaaaaa<<_
Tinggalkan Komen dan Like : : You are de Best !!

0 Sang Pencerita:

You can replace this text by going to "Layout" and then "Page Elements" section. Edit " About "

© 2011 Warkah Dari Putera Hyriel, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena