: : Latest Story by Putera Hyriel : :




Instagram

Bersama Cikgu Husna Mentalaah Ilmu




Instagram

Alhamdulillah

_>> Assalamualaikum,, hye hari ni hyriel cuma nak bitaw jerk yang exam hyriel dah abis dah,,, 
mid year la kan,,, STPM belum lagi..hehe btw hyriel rasa lega la kan dpt settle kan semua jgn jayanya ~sgt~ apa pun thnz to my all friend cz give me support... tp hyriel sekarang ni baca susah nak masuk dalam otak la,,, masok telinga kiri,, keluar telinga kanan,, kalau lg teruk,,x masok lansong,,memantul keluar,,ish3 
ahhh malas la hyriel nak fikir kan lagi..dah lepas kot,, lepas ni hyriel nak tumpukan kem yang akan hyriel pegi hujung minggu ni... opssss hyriel nk share somrthing kat blogger semua.. hari tuwh hyriel dgn kawan2 pergi ke tapak yang kami nk buat camping tuwh,,, (x buat kat situ pon ) hehe just servay je kot,,, hyriel pon ambil la gambar air sungai tuwh,,, yang mengejutkan hyriel... ada something tumpang bergambar pulak,,,  nak tgok ke gambar per yang tumpang? 
ala x payah la,,hehehe nanti hyriel upload lain hari ry,,hehe sorry~
hari ni hyriel x jumpe babby hyriel la,,, rindu pulak,, tp takpa..semalam dia ada call hyriel... tekejot hyriel dibuat nya,,,, thnk u  Azwana  beloved~ hehe ok lah hyriel ada kije lain ni,, nanti hyriel update yang baru okey,,,, buybye~<<_

Tinggalkan Komen dan Like : : You are de Best !!

0 Sang Pencerita:

You can replace this text by going to "Layout" and then "Page Elements" section. Edit " About "

© 2011 Warkah Dari Putera Hyriel, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena