: : Latest Story by Putera Hyriel : :




Instagram

Bersama Cikgu Husna Mentalaah Ilmu




Instagram

Tukar template baru ??

Assalamualaikum
 Selamat malam semua,,, Alhamdulillah akhirnya hyriel dapa juga siap kan penukaran template baru bagi blog hyriel.. actually baru siap 85% saja. now hyriel otw nak buat header baru... bolaeh la sesiapa yang nak bagi idea kat hyriel.. blog yang berwajah baru hyriel sekarang adalah nampak matang sedikit . kenapa? sebelum ni kebudak budakan ker? hehe bukan lah,, sebelum ni kan hyriel punya blog colourfull.. api hyriel sudah tetap kan warna pilihan baru hyriel iaitu warna putih.. cantik tak.. actually tak cantik pun tapi kelihaan kemas la berbading lama kan... apa pun erima kasih kepada kawan-II hyriel yang beri sokongan :)    insyallah hyriel sedaya upaya menambah baikkan blog hyriel.. 

gambar ni juga yang terbaru yang hyriel dah upload.. tak lah sehebat mana kan ? baiklah, apa-II hal nanti hyriel akan update entry baru.. mesej dah pun hyriel sampai kan.. selamat malam ^^,

Tinggalkan Komen dan Like : : You are de Best !!

2 Sang Pencerita:

Atyra Punyer Blog:) said...

okay la tu.. nampak tak serabut sikit ... simple2 jer :)

putEra HyriEl said...

yeker? tq :)

You can replace this text by going to "Layout" and then "Page Elements" section. Edit " About "

© 2011 Warkah Dari Putera Hyriel, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena