: : Latest Story by Putera Hyriel : :




Instagram

Bersama Cikgu Husna Mentalaah Ilmu




Instagram

Peraduan Anak-anak comel 2013

Assalammualaikum
Hye selamat malam semua blogger-blogger yang tersayang. Sekarag ni hyriel berada di kampug halaman yang tersayang selama beberapa hari. Straight to the point, hyriel ada masukkan anak buah hyriel ke Peraduan Anak-anak comel 2013. Dengan harapan yang tinggi hyriel minta jasa baik korang untuk mengundi anak buah hyriel dengan mengelike gambarnya. Walaupun kedudukan gabar anak buah hyriel ni masih renda, tetapi hyriel akan sedaya upaya berusaha untuk memenangi peraduan ni.


Nama : Adam Ezham Bin Mohd Fadli
Umur : 4 Tahun
Berasal : Muar Johor

korang klik je pada gambar tu, then korang like jerk gambar tu sekali. Selain tu korang boleh lah cuci mata tengok satu persatu gambar anak-anak yang comel-comel belaka. Tetapi hyriel nak ulang sekali lagi dan memohon jasa baik korang untuk like gambar anak buah hyriel ni agar kami dapat menjuarai peraduan ni. 
Jangan lupa KLIKSINI untuk mengelike gambar anak buah hyriel. Kalau korang like,, hyriel love giler lah kat korang. hehehe 



Tinggalkan Komen dan Like : : You are de Best !!

0 Sang Pencerita:

You can replace this text by going to "Layout" and then "Page Elements" section. Edit " About "

© 2011 Warkah Dari Putera Hyriel, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena