: : Latest Story by Putera Hyriel : :




Instagram

Bersama Cikgu Husna Mentalaah Ilmu




Instagram

Spider Datang UPSI

Assalamualaikum


Hye semua.. Hyriel nak straight to the point la. Malam tadi memang happy giler lah sebab Kumpulan yang dah menempah nama yang tinggi kat Malaysia sudi datang ke UPSI. Melalui tajuk pun korang dah tahu kan siapa yang datang. Pada mulanya hyriel taknak jugak ambil port ni. Just duduk jauh-jauh sebab jenis hyriel ni tak suka sangat dok menyelit-nyelit ni. Tapi mana boleh tahan orang lain dah penuh depan pentas, sampai hyriel pun dah tak nampak batang hidung Tam Spider dah. Tak lengah lagi hyriel pun sebuk lah berpusu-pusu merebut tempat yang paling depan. hahahaha Tapi hyriel dapat betul-betul depan, tapi depan speaker la. Tuhan jer yang tahu bingit ke tidak telinga hyriel ni. Tapi apa boleh buat, situ jer yang kosong. 

Memamg hyriel tak lepaskan peluang merakam semasa Spider menyanyi. hahahaha Beria lah sikit, tapi lumrah manusia kan. Ingat banyak sangat lagu yang dia nyanyikan. Rupanya sikit jerk. Walaupun sikit, puas juga lah hyriel terkinje-kinje kat depan speaker tu. hahahaha By the way, hyriel sempat merakan beberapa lagu jerk. Not bad tapi ada masalah audio sikit. Maklum lah duduk depan speaker kan. Sekali dia pentik gitar, bergegar gegendam telinga tahap maksima. 

Hyriel nak share la kat korang video yang hyriel rakam. Grafik pun tak berapa cantik, almaklumlah handphone yang cokia jek yang sempat dicapai. Harap kepada warga UPSI yang tertinggal konsert ni dapat enjoy. 













Haaaa ni lah serba sedikit yang hyriel dapat kongsi kepada korang semua termasuk blogger yang belum follow hyriel dan warga UPSI yang dah tertinggal konsert ni. Sekarang ni hyriel nak bersiap pergi kelas.. Bye .. peace yoww!!!!!!

Tinggalkan Komen dan Like : : You are de Best !!

2 Sang Pencerita:

사유리 하나 (SH) said...

mesti pesta konvo kan ni?
ruginya tak dapat join semester ni..
best je tangok..
thanks sebab share

putEra HyriEl said...

yes,, pesta konvo yang baru belansung tu,,, best sgt,, mmg rugi giler saper yng tak join :')

You can replace this text by going to "Layout" and then "Page Elements" section. Edit " About "

© 2011 Warkah Dari Putera Hyriel, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena