: : Latest Story by Putera Hyriel : :




Instagram

Bersama Cikgu Husna Mentalaah Ilmu




Instagram

Tak Taw apa yang die nak?



_>>Assalamualaikum<<_ 

Hye semue,,, dah lame gak hyriel x update post dlm blog ni,, smpai dah berabok dah,,he3,, bukan pe lah kan,, hyriel bz sikit,, sebok perperang dgn pompuan yang tak taw malu lg,,, ha,, ni hyriel nak masok citer la kan,, hari tuwh,,, hyriel mcm biase lah,, servay fb hyriel,,jalan2 kat wall owg,, like sane like sini,, komen sane komen sini,, tetibe hyriel terbace satu status tuwh,, sape yang tulis??? hyriel kenal sape yang tulis,, tp hyriel rase hyriel xde pape dgn dyer n hyriel rse hyriel xde masalh dgn dyer la kot~ uke3,,, nk taw ker per yang dyer tulis? 


" baru couple sebulan dah nak belagak, die belom tahu perangai ko boleh lah,, nanti bile dye dah taw mesti dyer tak tahan punyer,, sedangkan kawan baik ko pon ngate2 ko kat belakang,, adik beradik ko pon x suke dgn ko,, aku yakin lah " 
                                                                                           (Dah diubah suai sikit~ original
                                                                                            copy x sempat nak copy,
                                                                                            tapi x lari lah maksud nyer )

 hah lebih kurang camni lah dyer tulis,,, mmg lah die x mention nme hyriel kat situ,, tp setiap point dlm ni mmg ade kne mengene dgn hyriel... hyriel taw,, xpe lah,,, hyriel x berape pasti ape tujuan dyer,,, oleh kerane syaitan menguasai hyriel la kan,,, hyriel pon update status baru kat fb,, yg berbunyi begini 
ko minah,,, jgn la nak jeles,,, ko dh ngan lebam n pendek uwh dah ar,, hahaha jgn nk jeles dgn owg len,, lo stakat mate duitan cm ko,, ingat ko leh thn lame ker?hahahaha sesuai la ko dgn ex ko tu dlu,, sowang kaki rembat,, ko plak kaki kikis,,hahahah budus~
hehehe,, yela,,  kan hyriel dah kate,,mse ni syaitan menguasai diri hyriel..huhu  tapi hyriel pon x mention kan nme dyer,, tp oleh kerane dyer mkn cili dye lah terase pedas nyer~ suatu hari tuwh dyer bagi mesej kat fb hyriel dgn menggunakan fn AKAK dyer,,, takot la tuwh~ hehehehe tapi hyriel xleh lah nk btaw kat sini,, cume hyriel masih tertanye2 ape motif dyer? ape yang dyer nak? dyer yang start dulu,, tp dyer kate hyriel yang ganggu dyer? hyriel x penah amek taw pon pasal dyer dgn bf dyer,,, hmmm sekarang nie hyriel cume boleh buat diam jep... bukan mengaku kalah,, tp hyriel mengalah~ uke lah,, cukop lah sampai sini,,, xnk lebih2,, t kontroversi~ salam
Tinggalkan Komen dan Like : : You are de Best !!

0 Sang Pencerita:

You can replace this text by going to "Layout" and then "Page Elements" section. Edit " About "

© 2011 Warkah Dari Putera Hyriel, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena