: : Latest Story by Putera Hyriel : :




Instagram

Bersama Cikgu Husna Mentalaah Ilmu




Instagram

Up To Date




_>>Assalamualaikum<<_
hye semue,, dah lame hyriel x update hyriel nyer blog kn?? huhu bukan hyriel lnsong x bukak hyriel nyer blog,, tapi hyriel sebok update & renovate hyriel nyer blog,,, tambah la sikit - sikit kan,, baru leh maju,, huhu (maju ker??)  pape pon sesiape yang sudi lawat blog hyriel nie,, terus kn lah usaha anda,, sebab hyriel akan sentiasa update cerita2 baru,, movie2 melayu yang baru~ dan citer2 owg putih lah,,hehehe tapi hyriel sedih lah,,, cerita mat salleh uwh hanya boleh di download sahaja~ tak pe,, hyriel akan cuba usaha kan untuk dapat kan care nak tonton movie English secare on9,, nanti pape hal hyriel update post baru untuk korang semua taw~  lagi pon sekarang nie internet dah semakin lambat dan semakin menguji kesabaran hyriel.. tapi nasib hyriel nie org yang penyabar~ tetttttt (penyabar ker?) hehehe hanya tuhan jerk yang tahu!! huhu uke lah,, hyriel sedia kan link movie yang korang boleh servay k,,, cerita owg putih la yer.... 

Piranha 3DD (2012)
Sleeper (2012)
Men In Black 3 (2012)
Snow White And The Huntsman (2012) 
Batmunk (2012)

_>>Selamat Menonton & Mendownload<<_

Tinggalkan Komen dan Like : : You are de Best !!

0 Sang Pencerita:

You can replace this text by going to "Layout" and then "Page Elements" section. Edit " About "

© 2011 Warkah Dari Putera Hyriel, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena