: : Latest Story by Putera Hyriel : :




Instagram

Bersama Cikgu Husna Mentalaah Ilmu




Instagram

macam - macam hari ni


_>>Assalamualaikum<<_
_>>hye today hyriel rase penat sgt,,huhu bukan wat kije pon,, tp ade juga lah hyriel buat,,, first of all,, pagi2 hyriel dah bersiap n nak pergi kenduri khwin yang berdekatan dgn rumah hyrie,,, masakan dyer not bad boleh lah diterima perut,,hihihi lepas tuwh hyriel dengan kawan2 ader buat plan nak pergi jaring ikan,,, opsss luper nak bg taw korang yang hyriel ni suka jaring, mancing, or anything about ikan,,huhuhu mcm memerang lah,,, ingat kan plan kitowang uwh jadik lah,,, rupa nyer,, tempat yang biasa hyriel tangkap ikan tuwh dah di karen dengan orang yang tidak bertanggung jawab,,, huh penat jup pergi.. tak.. tanper berlengah lagi hyriel dengan kawan2 mengubah perancangan utuk pergi ker air terjun takar melor..huhu seronok..padahal dulu hyriel pergi air dyer dah cetek dah.. disebabkan tanah runtuh,, tp tadi hyriel pergi pergh!!!!! dah dalam balik,,,puas lah hyriel mandi.... dah puas hyriel loncat sana loncat sini,,, hyriel pon balik lah dgn kepenatan,,, ingat kan kat rumah hyriel nak rehat lah kan,, cz malam hyrie kije plak... tp akk hyriel ajak hyriel pergi bandar untuk beli brg,,, its alright kalau dyer yang drive kan,,tp akk hyriel bkn pndai drive kereta.. so hyriel juga lah yang kena drive,,, dengan badan yang letih hyriel pon drive,,, nak taw,, walaupun hyriel sibuk ~sikitlah~ hyriel tak luper kat DIA... hehehe ok samb blik... hyriel pon bei lah barang,,,puas kehulu kehilir kat bandar hyriel pon memandu dgn laju dgn tujuan dpat lah rehat kat rumah,,, tp.......................... hyriel terpaksa ikot akk pergi ambil tebu utk dijual esok..wargh!!!!!!!! penat nyer,,,, dgn kesibukan kat bandar td,,,, lepas tuwh terkejar2 nak ambil tebu dgn waktu dah mahgrib.. hyriel terlupe nak rep msj DIA.. kesian makwe hyriel bab hyriel selalu x sempat nak rep msj die,,,warh!!!!!!! so sory darling,,,, aper pon hryeil dah dapt gak tempuhi hari nie.... hehehe hppy ar gak walaupon badan penat,,, x pat rep msj DIA... tp sekurang2 kurang nya hyriel dapat terus kan hidup dgn jaya nya....ok lah,,, salam<<_

Tinggalkan Komen dan Like : : You are de Best !!

0 Sang Pencerita:

You can replace this text by going to "Layout" and then "Page Elements" section. Edit " About "

© 2011 Warkah Dari Putera Hyriel, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena