: : Latest Story by Putera Hyriel : :




Instagram

Bersama Cikgu Husna Mentalaah Ilmu




Instagram

Celebrate birthday yang tersayang


_>>Asasalamualaikum<<_
hye semua,,dah lme hyriel tak wat post yang baru kn,,hehehehe ngah sebok masokkan anime la kawan,,huhu  korang nak taw tak hari nie,,20 jun 2012 adalah birthday makwe hyriel..hehehe tadi kitorang potong kek kat sekolah,,,sebenarnyemmhyriel tak taw pon plan kawan2 makwe hyriel tuwh,, ttibe jup dyer soh bawak kek untuk si dia,,hehe segan la gak,,, tp hyriel dah belikan dia hadiah yang mungkin dyer suke kot,,kot lah,, opss lupe lak,,,lo lambat lagi kan,,hheheh
hyriel nak ucapkan selamat hari jadi yang ke 17 semoga panjang umor dan dimurahkan rezeki,,dan yang paling penting gud luck dalam spm uke,,,

  hehehe,,segan lah bgambar nan die,,, wah,, nampak tak kek yang dia potong??? besar,,,tp hyriel mkn sejoreng jup...hyriel x minat sgt lah,,hehehe  pape pon happy giler lah,,dapat tngok dyer nangez cz mybe gmbire kot or tekejot lah,,hehehe uke lah,,hyriel nk sambong balik kije hyriel..daa salam

Tinggalkan Komen dan Like : : You are de Best !!

0 Sang Pencerita:

You can replace this text by going to "Layout" and then "Page Elements" section. Edit " About "

© 2011 Warkah Dari Putera Hyriel, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena