: : Latest Story by Putera Hyriel : :




Instagram

Bersama Cikgu Husna Mentalaah Ilmu




Instagram

Gelagat Budong




_>>Assalamualaikum<<_
hallo everybody.. truthly hyriel nak cerita lah serba sedikit tentang haiwan kesayang hyriel.. die dilahirkan kedunie pada 31 nac 2012..hehehe nama dyer budong,, opsss sory cz gamabar dyer nie hanya 18 tahun keatas jup yang boleh tengok...hehehe nie la die budong,,,, tp muke dyer time nie tak comel la,,,hmm 


ape2 lah,,, paper pon,,mase nie budong tengah tido..huhu tp hyriel saje kaco dyer n snap gmbar mami dye huhu ... kalau korang nak taw,, Budong nie jenis yang asl boleh jup,,, mne yng sempat die singgah,,situlah dyer akan tido.... korang cayer ke tak? haaaaaa.. pada sesiapa yang tak percaya,,hyriel boleh tunjukkan bukti.....sat haaaaaaaa...



taraaaaaa...nampak tak,,,budong mmg jenis yang ask boleh,,,sebenar nyer hyriel ade bnayak lagi gambar budong yang tgh tido,,, bermacam2 tempat taw,,huhu tapi boleh dikira care dia tido dalam gambar nie masih bertamadun la kan,,huhu sopan jup.... hyriel nak tunjukkan kat korang cara yang kurang sopan yang budong buat mase die tido..come2 follow me~






coppp..mesti ade yang cakap yang hyriel yang susun dyer tido cmni kn?? mesti ader punyer,,, tpkenyataan mmg dbudong tido cmni.. bukan hyriel yang susun die tido cmni... hahaha cute kn care die tido,,,kalau dah die tido gaye nie,,hyriel alih tempat pon,,dyer xkn bangon,,, nanti budong akan sambung lek tido dyer,,, terutama time dye pas makan,,huh,,cukop payah nk suroh dyer beralih,,, nak taw per hobby si budong nie?? come follow me~

haaaa. nie dia,,hobby so budong,,dyer akan cuba capai gambar yang ada dalam tv tuwh,,terutame ikan lah,,huhuhu kadang my mother bising taw,,,cz die akan jatohkan semue benda yang ada atas tv tuwh,,, tp disebabkan budong nie comel,,,kitorang x jdik nk marah,,,geli hati kalau tngok gelagat die,,, huhuhu uke3... dulu mase adik beradik si budong ni hidop..dyer selalu berebut utuk menyusu taw,,sampai gadoh2 pon ader,,, 
nak tengok cmne ?? come follow me~




hehehe..tengok lah,,betape padat nyer time nak menyusu,,, kadang2 mama suri pon naik rimas dan bereda begitu jup,,, sampai budong dan adiknye terseret2 kejar mama suri,,huhuhu kesian gak kadang2,, tapi sekarang adik beradik budong semua dah mati,,,nak taw kenape? hmm sedih,,diorang mati cz sakit la,,, dah hyriel usaha sedaya upaya hantar ke klinik,,tp x berjaya,,mati gak,,,, uke2 bebrbalik semule... lepas adik beradik budong mati,,hyriel ingat tak perlu lah budong berebot lagi,,, rupe nyer ade yang menumpang,,huhuhu
nak taw saper? come follow me~




kah3...abank lah yang tumpang,,, korang tengok cm x pelik,,tp hyriel tengok pelik sgt.. cz abank nie kucing hyriel gak,,, umor dyer 3 or 4 kali ganda lebih besar dari budong,,masih menginginkan susu ibu kucing?? hahaha kesian budong,,ingat xyah rebot2 lagi,,upe nyer kne rebot dgn kucing ag besar,,, hehehehe
last2 hyriel nak tunjuk somthing kat korang tentang budong,,hehehehe
video

ok lah,,hyriel rase hyriel dah citer semue kot,,, best kn? huhu kelakar taw.. tp yang penting nye korang perlu taw,,,, hyriel nie seorang yang syg akan kucing,,, hyriel xkn cmpromi dgn orang akan menyakiti kucing,,terutame kucing hyriel,,, bab adik hyriel penah kne sepak ngan hyriel cz sakitkan kucing hyriel,,huhu jgn takot,,hyriel nie cume syg akan kucing jup... huhu uke lah,,,, bye salam




Tinggalkan Komen dan Like : : You are de Best !!

0 Sang Pencerita:

You can replace this text by going to "Layout" and then "Page Elements" section. Edit " About "

© 2011 Warkah Dari Putera Hyriel, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena