: : Latest Story by Putera Hyriel : :




Instagram

Bersama Cikgu Husna Mentalaah Ilmu




Instagram

Terlelap lagi


_>> Assalamualaikum <<_
hye semue,, hari nie hyriel nak citer ar kan sikit pasal kejadian yang slalu timpa pade hyriel dgn si ide. nak taw per? huhuhu tgh2 sedap berbalas mesej,, ttbe mesej dr si die hyriel x balaz,,, last2 upe nyer hyril dah terlelap dah..huhu cian makwe kn,, asyik kne tunggu hyriel..huhu sowi cgt syg cz hyriel terlelap lagio,,bukan hyriel yang nak,,dah mate nie berat sgt,,, terlelap pon hyriel tak perasan,,,, hek3.. ok lah,,hyriel nak tambah lagi tips2 kat korang semue,,,huhuhu

Tinggalkan Komen dan Like : : You are de Best !!

0 Sang Pencerita:

You can replace this text by going to "Layout" and then "Page Elements" section. Edit " About "

© 2011 Warkah Dari Putera Hyriel, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena