: : Latest Story by Putera Hyriel : :




Instagram

Bersama Cikgu Husna Mentalaah Ilmu




Instagram

Sakit nye hati


_>>Assalamualaikum<<_
hye semua,,hari nie hyriel nak bitaw isi hati hyriel kat korang,,kalau korang xnak bace xper lah,,nie utk yang sudi bace jup... tadi hyriel ader meeting kat sekolah utk conduck budak nak rentas desa,,ada lah satu minah nie,,,dye mule2 uke,, tp bile combine dgn kelas lain,,mule gile kuase dyer sampai,,sampai team2 hyriel nyirap sgt taw,,, yang lebih menyakitkan hati hyriel..ape jep cadangan hyriel semua dia xnak dengar,,tapi bile cadangan budak mentah nak plak die dengar,,,, tuhan jup yang tahu betape sakit nyer hati hyriel...:( korang nak tahu,,, dye lah minah yang gile kuase yg penah hyriel tengok,, lepas tuwh dyer lah paling senteng dalm kelas hyriel..ish3x bukan hyriel nak ngumpat,,x bek kn?? tp nie kenyataan,,, miang dye menjadi bile dah campo kelas,,, gile kuase dyer dah mula mengila2,,, argh!!! penat jup hyriel type pasai minah perasan tuwh,,, uke lah,,,hyriel nak update tuto nie,,, hehehe tgh rajin,,,, salam~

Tinggalkan Komen dan Like : : You are de Best !!

0 Sang Pencerita:

You can replace this text by going to "Layout" and then "Page Elements" section. Edit " About "

© 2011 Warkah Dari Putera Hyriel, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena