: : Latest Story by Putera Hyriel : :




Instagram

Bersama Cikgu Husna Mentalaah Ilmu




Instagram

First place




_>>Assalamualaikum<<_
hye semua,, hyriel dah lmae tak update post kn? hehe bz sikit lah,,, bukan ape semenjak due menjak nie,, hyriel ader latihan sukan,, jalan2 huhu tengok wayang,,hehehe,, hyriel cume nak btaw lah yang td siang hyriel ader masok satu pertandingan kat sekolah,,hehe nak taw pertandingan pe?? hyriel masok pertandingan rejam lembing lelaki t6,,, tak sangke yang hyriel bolah dpt johan woi,,,, 



yahoooo!!! yang paling kelaka tuwh,, cume sekali jup yag hyriel terpacak~ yang lain hampeh,,hahaha tapi hyriel dah catat 29.9 meter tuwh,,, bukan dekat,,hahaha tak luper pade yang dpt second and third place,, tahniah,,,, cz taon lepas hyriel cume dapat tempat ke 2 jup... pastu owg yang dpt first place dah abez sek,,,hehehe untong ler~ hyriel rase happy sgt sebab ader gak hyriel dapt meddle emas~ weeeeeeee hyriel ader,, korang ader?? huhuhu uke lah,, bukan nniat dihati nk menunjuk,, tp sape yang bran,, jom lawan rejam lembing dgn hyriel,,hahahaha uke lah,,bye salam,,,,,

Tinggalkan Komen dan Like : : You are de Best !!

0 Sang Pencerita:

You can replace this text by going to "Layout" and then "Page Elements" section. Edit " About "

© 2011 Warkah Dari Putera Hyriel, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena