: : Latest Story by Putera Hyriel : :




Instagram

Bersama Cikgu Husna Mentalaah Ilmu




Instagram

sibuk la hari nie


_>> Assalamualaikum <<_
_>>hye..hyriel nak cerite kat korang jup.. lo x nk dengor xper lah,,, hari nie hyriel sibuk sgt dgn kedai yg x seberaper uwh,,,pulak tuwh hujan yang lebat gaya per,,,,boleh dikategorikan ribut la jugak... hehehe abez semue terbang melayang,nseb hyriel nie gemok,,, hohohoho so x terbang lah dibawa angin,,, penat lar,,, past tlg akk niage,, hyriel kena drive ke segamat utuk anta atok kesayangan hyriel balik... hehehe tp xper,, dpt gak cari satu follower baru,,, cousin hyriel lah,,,, tp hyriel luper per link blog dyer,,hehehe sory... xper lah,,, tp yang menyedihkan,, sibuk dgn hal semasa,,hyriel sampai x sempat nak msj dgn baby hyriel... cian dyer,, xpe la kot,,cz skang nie pon dye tgh bercuti or jln2 la...xpe lah,,, hyriel nak bitaw,, hasil usaha hyriel dalam menyiapkan blog hyriel yang x seberape nie.. hampir musnah taw siang td,,, takot gak hyriel hihihi bab hyriel nk cube tukar blog skrin hyriel nie,, hyriel pon minx lah pendapat cousin hyriel..upe nyer blog dyer masij classic lagi,,,, hyriel pon dgn lurus bendol teros tukar ke classic templte,, n pilih lah skrin yang hyriel minat,, tp hyril x selese lah, cz terlalu simple n membosankn,,, hyriel pon tukar ar blek ke design template,,taraaaaaaaaaaaa terkejot hyriel.. hilang semua hiasan yang hyriel penat buat,,, cm nak ngiz taw,,, huhuhu tpi hyriel buat balik,,perlahan2,,, n akhir nyer kembali seperti sedia kala,,,fiiuhhh...
lega rasa nya taw.... ok lah,,, cukop kot smpai sni,, hyriel nk cipta tips baru nie,,, daaa salam..<<_

Tinggalkan Komen dan Like : : You are de Best !!

0 Sang Pencerita:

You can replace this text by going to "Layout" and then "Page Elements" section. Edit " About "

© 2011 Warkah Dari Putera Hyriel, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena